Nieuws
Sociaal Team Jeugd en Sociaal Team voor volwassenen in Gouda gaan samen

Sociaal Team Jeugd en Sociaal Team voor volwassenen in Gouda gaan samen

Sociaal Team Jeugd en Sociaal Team voor volwassenen in Gouda gaan samen

Op 1 januari 2018 zijn Sociaal Team Jeugd en Sociaal Team voor volwassenen in Gouda samen gegaan onder de naam Sociaal Team Gouda. Sociaal Team Gouda is er voor alle Goudse inwoners van 0 tot 100+ jaar die behoefte hebben aan ondersteuning en (jeugd-)hulp.

Bijvoorbeeld op het gebied van werk, geld, schulden, jeugdhulp, zorg, wonen, dagbesteding of relatie. Ook als ze ideeën hebben voor de wijk of zich willen inzetten als vrijwilliger, kunnen ze terecht bij Sociaal Team Gouda.

 

In het Sociaal Team werken professionals van verschillende organisaties in 1 team samen. Zij gaan voor het bouwen van een sterk sociaal netwerk in de wijk waar iedereen veilig en gezond kan opgroeien, zichzelf kan ontwikkelen en kan meedoen.

Centrum voor Jeugd en Gezin blijft bestaan

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) blijft gewoon bestaan. Het CJG is de plek waar jongeren, ouders en professionals terecht kunnen met vragen over opgroeien en opvoeden. Het CJG denkt mee, biedt ondersteuning en geeft advies als dat nodig is. Het CJG en het Sociaal Team zullen nauw met elkaar samenwerken. 

3 locaties 

Het Sociaal Team is te vinden op 3 locaties in Gouda:

  • Noord: in de nieuwe locatie aan de Büchnerweg 7;
  • West: in Ontmoetingscentrum De Walvis aan de Walvisstraat 1;
  • Oost: in het Nelson Mandela Centrum aan de Bernadottelaan 79.

U kunt hier binnenlopen op maandag-, woensdag- en vrijdagmorgen, en op dinsdag- en donderdagmiddag. Het Sociaal Team Gouda is telefonisch bereikbaar op 088 900 43 21. Meer informatie vindt u op www.sociaalteamgouda.nl.
 


Nieuwsdatum: maandag 08 januari 2018

Nieuws