Nieuws
Slimmer chillen = corona killen

Slimmer chillen = corona killen

In de Veiligheidsregio Hollands Midden loopt een campagne, gericht op jongeren en studenten met als belangrijkste boodschap: houd 1,5 meter afstand.

Quarantaine Party

De aftrap van de campagne ‘SLIMMER CHILLEN = CORONA KILLEN’ vond plaats tijdens de zogenaamde ‘Quarantaine Party’ (zonder publiek) in de Leidse Hut van Ome Henne. Dit was thuis te volgen via Facebook Live en Instagram. De campagne daagt scholieren en studenten uit om slimme oplossingen te verzinnen, nu chillen met vrienden in coronatijd best ingewikkeld is.

Kans op een prijs

Het ‘slimmer chillen-moment’ van Henri Lenferink, voorzitter van de Veiligheidsregio Hollands Midden en burgemeester van Leiden was in vele huiskamers te zien. Hij heeft namelijk ter inspiratie zijn eigen ‘slimmer chillen-moment’ op film vastgelegd. Ook de Leidse entertainer Barry Badpak en YouTuber Alexander Ancher inspireerden met hun eigen ‘slimmer chillen-moment’. De filmpjes zijn te zien op de website Slimmerchillen.nl.

Lenferink, daagt scholieren en studenten uit om hun eigen creatieve oplossingen ook op korte filmpjes vast te leggen en op sociale media als TikTok en Instagram te delen via #slimmerchillen. Jongeren kunnen hun bijdragen op film, foto of in tekst ook sturen naar info@slimmerchillen.nl.

“Als we dat met velen doen, dan kunnen we elkaar misschien een handje helpen om door deze lastige tijd te komen.”

En voor wat hoort wat. Want wie een inzending instuurt, maakt kans op een prijs.

Campagnemateriaal

Regelmatig vinden binnen deze campagne nieuwe acties plaats. Wilt u bijdragen aan de bekendmaking van deze campagne? Op de website van de Veiligheidsregio Hollands Midden (VHRM) zijn banners en beeldmerken van de campagne te vinden. Deze zijn vrij te gebruiken.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Veiligheidsregio. Voor meer informatie kunt u contact met de VRHM opnemen via e-mail: crisiscommunicatie@vrhm.nl.

Update: 11-05-2020


Nieuwsdatum: vrijdag 27 maart 2020

Nieuws