Nieuws
Nieuwe vormgeving website

Nieuwe vormgeving website

Onlangs hebben de Centra voor Jeugd en Gezin in de regio Hollands Midden deze website voor professionals opnieuw ingericht.

Met het nieuwe ontwerp heeft de website een moderne uitstraling gekregen, die geschikt is voor weergave op mobiele apparaten als smartphones en tablets. Het ontwerp sluit aan op de andere websites van het Centrum voor Jeugd en Gezin voor ouders/opvoeders. Bij het opnieuw inrichten van de website zijn verbeteringen doorgevoerd om de toegankelijkheid te verbeteren.

 

De informatie is gelijk gebleven. U vindt hier nog steeds sociale kaarten en themadossiers. Denk bijvoorbeeld aan het themadossier Jonge mantelzorgers, Radicalisering of Kindermishandeling. Ook is een bundeling van relevante cursussen voor professionals te vinden, evenals een toolkit met protocollen, CJG-banners, voorlichtingsmiddelen en nog veel meer.

De algemene informatie op de website is bedoeld voor alle professionals in de regio Hollands Midden. Voor specifiek lokale informatie kunt u kijken op de lokale pagina  van uw gemeente.  

Suggesties

Heeft u suggesties voor verbetering, komt u iets tegen wat niet goed staat of niet werkt? Stuur dan gerust een e-mail naar de webredactie via redactie@cjghm.nl. Uw reactie is zeer welkom.


Nieuwsdatum: donderdag 07 november 2019

Nieuws