Nieuws
Chatspreekuur voor vragen over opgroeien en opvoeden

Chatspreekuur voor vragen over opgroeien en opvoeden

Chatspreekuur voor vragen over opgroeien en opvoeden

Bij het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) kun je voortaan ook ’s-avonds terecht met je vragen. De medewerkers staan dan voor je klaar tijdens het nieuw geopende chatspreekuur. Het advies dat je krijgt is gratis en je kunt anoniem blijven.

 

Mijn dochtertje is zo driftig, hoe kan ik het beste reageren? Wanneer kan een peuter zelf mee eten? Mijn zoontje betast zichzelf, is dat normaal? Mijn kind wil absoluut niet dat zijn haren gewassen worden, hoe pak ik dit aan? Mijn kind wil alleen maar gaan slapen als ik erbij blijf. Hoe kan ik dat veranderen? Met al je vragen over het opvoeden en opgroeien van je kind(eren) kun je terecht bij het Centrum voor Jeugd en Gezin.

 

Op de website www.cjg(gemeentenaam).nl is veel betrouwbare informatie beschikbaar. Ook kun je er leuke blogs lezen en tref je andere ouders op het forum. Herkenbare verhalen, waardoor je soms weer wat kunt relativeren.

 

Wil je persoonlijk advies of heb je een vraag, dan kun je terecht bij onze medewerkers. Dit kan telefonisch (088 - 254 23 84) of via de mail, maar je kunt nu ook gebruik maken van het chatspreekuur. De CJG medewerkers helpen je graag. 

 

Het chatspreekuur is vijf dagen per week geopend. Ook in de schoolvakanties gaat het spreekuur gewoon door.

 

Chatspreekuur voor ouders/opvoeders

Maandag

09.30 – 11.30 uur

Dinsdag

09.30 – 11.30 uur

Woensdag

09.30 – 11.30 uur

Donderdag

09.30 – 11.30 uur

Vrijdag

09.30 – 11.30 uur

 

Heb je na de chat meer hulp nodig, dan is er altijd wel iemand om je verder te helpen. In het CJG werken jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, logopedisten, maatschappelijk werkers, jongerencoaches en pedagogen samen.

Radiointerview UnityFm

Ben de Waal van het CJG hield een radio-interview over het nieuwe chatspreekuur. Luister het interview via de website van UnityFm.


Nieuwsdatum: dinsdag 01 juli 2014

Nieuws