Nieuws
CJG biedt Webinar Zelfvertrouwen stimuleren aan

CJG biedt Webinar Zelfvertrouwen stimuleren aan

CJG biedt Webinar Zelfvertrouwen stimuleren aan

Op 15 september 2016 organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin in samenwerking met Tischa Neve een webinar over Zelfvertrouwen stimuleren. Het is bedoeld voor ouders met kinderen tussen 2 en 12 jaar in de regio.

 

In dit webinar, een lezing die ouders thuis kunnen volgen achter de computer, krijgen ouders volop inspiratie om het zelfvertrouwen van hun kind(eren) te vergroten. Een webinar vol eyeopeners, voorbeelden en veel praktische tips die direct in de praktijk gebracht kunnen brengen.

Wanneer

Dit webinar vindt plaats op donderdag 15 september 2016, 20.00 - 21.00 uur.

Aanmelden

De webinar is vol dus ouders kunnen zich niet meer aanmelden. 

Tischa Neve

Tischa Neve, bekend kinderpsycholoog en opvoedkundige van het tijdschrift 'JM voor ouders' en tv-programma 'Schatjes' neemt ouders op heldere, praktische en leuke manier mee in haar visie op opvoeden en omgaan met kinderen. Met humor, zelfspot (zelf moeder zijn is echt wat anders dan anderen ouders coachen), positief en vooral gericht op ontdekken wat werkt in een specifieke situatie. Want elk kind is anders.

Wat is een webinar en hoe werkt het?

Bij een webinar kunnen ouders op een afgesproken dag en tijd vanuit huis via internet inloggen op een live video/chatsessie over een bepaald onderwerp. Tijdens de webinar geeft een deskundige informatie en terwijl dit gebeurt kunnen ouders, via chat live reageren en vragen stellen aan deze deskundige die in dezelfde videosessie worden beantwoord. Ouders hoeven dus geen oppas te regelen of ergens heen te gaan. 


Nieuwsdatum: donderdag 01 september 2016

Nieuws